Healthy Active Lifestyle Coach Veerle

Coach de Coach = Zakelijke opportuniteit

Onze manier van werken werkt! Via onze “Coach de Coach Academie” leren we jou alles wat je nodig hebt om een centje bij te verdienen, of zelfs van coachen je voltijdse job te maken. Naargelang je doelstelling hebben we een ander traject voorzien.

 Kies daarom uit één van onderstaande opties en wij nemen spoedig contact met je op.

Extra inkomen

Een centje bijverdienen bovenop je huidige baan? Wanneer je niet veel tijd kan investeren, is dit de beste optie. Wanneer je voelt dat dit écht iets voor jou is en je part time of full time wil coachen, zorgen wij voor een vlotte overstap.

Extra

Part time inkomen

Werk je deeltijds en wil je je extra tijd graag gebruiken om een bijkomend inkomen te verzilveren? Wordt coach bij Vida Sana. Wij zorgen met de juiste coaching dat jouw inspanningen vruchten afwerpen, zodat je kan sparen voor die verre reis of die mooie auto, of dat je een appeltje voor de dorst hebt voor later.

Part-time

Full time inkomen

Heb je het gehad met het doorploegen van vacatures en het eeuwige solliciteren? Bij Vida Sana kan je voltijds aan de slag als coach. Wij zetten je kleine onderneming mee op de rails en zorgen dat je alle troeven in handen hebt om gestaag een volwaardig inkomen te generen.

Full-time

Contacteer mij voor meer informatie

Je kan mij contacteren door dit formulier in te vullen wanneer je meer informatie wenst over één van bovenstaande pijlers.
Naam:*
E-mail:*
Telefoon of gsm:*
-
Waarover wil jij graag meer informatie?*
Bericht:
Wat is het beste moment om u te contacteren?
* Deze velden zijn verplicht in te vullen.