Healthy Active Lifestyle Coach Veerle

Voedingsbegeleiding

Breng je lichaam opnieuw in balans met behulp van een gezondere levensstijl en een persoonlijke voedingsbegeleiding. Jij bepaalt zelf je doelstelling, wij begeleiden je naar jouw droomresultaat.

Kies hieronder wat je precies wil bereiken en wij helpen je op weg!

Gezond Afslanken

Je hebt misschien al talloze diëten geprobeerd, het ene al eenzijdiger en moeilijker vol te houden dan het andere. Wij zorgen voor een begeleiding op jouw maat, speciaal ontworpen zodat jij wél je beoogde resultaat behaalt én dat je je plan makkelijk volhoudt. Zo ben je ook op lange termijn zeker van blijvend gewichtsverlies én een vitaal gevoel!

afslanken2

Gezond Aankomen

Nood aan wat extra kilootjes? Zoek je heil niet in suikerrijk of vettig voedsel, daar ga je jezelf alleen maar futloos en onverzadigd van voelen. Wij leren je de kneepjes om op een gezonde manier bij te komen.

aankomen2

Meer Vitaliteit

Mis je wat fut? Heb je op het einde van je dag alleen maar zin om in je zetel te ploffen? De kans is groot dat je voedingspatroon uit balans is. Wij geven je advies om je energieniveau op peil te houden van ‘s morgens tot ‘s avonds. Dat is niet alleen een boost voor je lijf, maar ook voor je geest én je weerstand.

Vitaliteit

Gezond Eetpatroon

Ongezond eten is lekker makkelijk. Maar het zorgt er vaak voor dat je energie mist en je niet goed in je vel voelt. Toch is een gezond eetpatroon helemaal niet moeilijk, eens je weet waar je op moet letten. Starten met een energierijk ontbijt, bijvoorbeeld. Kom bij ons alles te weten over gezond eten en zet die energiedipjes buitenspel!

uitgebalanceerd2

Contacteer mij voor meer informatie

Je kan mij contacteren door dit formulier in te vullen wanneer je meer informatie wenst over één van bovenstaande pijlers.
Naam:*
E-mail:*
Telefoon of gsm:*
-
Waarover wil jij graag meer informatie?*
Bericht:
Wat is het beste moment om u te contacteren?
* Deze velden zijn verplicht in te vullen.